Tävlingskategorier

Varje butik kan tävla i en eller flera kategorier samtidigt.

Årets DEMIDEKKARE 2019

Vinnaren skall aktivt sälja och marknadsföra DEMIDEKK på sin lokala marknad till både konsument och måleri. Butiken arbetar fokuserat med DEMIDEKK och har en stark försäljningsutveckling, samt vårdar varumärket DEMIDEKK på ett förtjänstfullt sätt. En återförsäljare med engagerad personal där alla är riktiga DEMIDEKKARE!

Årets LADY-Återförsäljare 2019

Årets LADY-återförsäljare skall målinriktat, engagerat sälja och marknadsföra hela produktserien LADY. Genom aktiv försäljning och bred marknadsföring sprider butiken kunskap och kännedom om LADY-serien på sin lokala marknad som leder till stark försäljningsutveckling. Då har man stora chanser att bli - Årets LADY-återförsäljare!

Årets JOTUN-Återförsäljare 2019

Butiken har utvecklats som JOTUN färghandlare under året genom att vara en kompetent färgfackhandlare, som bearbetar den lokala marknaden med fokus på branschkunskap, hög service och starka kundrelationer. Försäljningen av premiumprodukterna DEMIDEKK och LADY m. fl. prioriteras på den lokala marknaden. Butiken bevisar att med starka varumärken, hög produktkvalitet och genomtänkt marknadsföring blir man den ledande leverantören av färg på sin ort.

 

Årets Måleripartner 2019

Vinnaren ska som Måleripartner aktivt jobba med försäljning av måleriprodukterna JOTAPROFF i kombination med de starka varumärkena DEMIDEKK och LADY och gjort något extraordinärt på sin marknad tillsammans med ett måleri. Ett målningsprojekt som fått stor medial uppmärksamhet. Att Jotuns produkter använts i ett projekt där det ställs höga krav på bra inomhusklimat eller liknande. Eller något annat extraordinärt målningsprojekt.

Årets hemliga Guldburk 2019

Årets hemliga Guldburk är en kategori som - i egenskap av just hemlig - är en kategori som juryn själv väljer. Därför kan du inte välja att tävla i denna kategori. Vinnaren utses av en bred intern jurygrupp hos JOTUN. Vinnaren kan vara den som gjort en målinriktad satsning med fokus på starka varumärken ur JOTUNs produktportfölj såsom JOTUN, TreStjerner, DEMIDEKK och LADY eller JOTUN Yachting. Eller fantastiska försäljningsresultat! Eller en engagerad, kompetent personal med stor entusiasm som framgångsrikt sålt premiumprodukter från JOTUN på sin lokala marknad under året. Eller någon annan förtjänstfull insats!